Vakkundige bootreparatie bij Outboard Service Amsterdam

Laat uw binnen- of buitenboordmotor repareren door de vakmensen van Outboard Service Amsterdam. Wij beschikken over een brede expertise en decennialange ervaring, waardoor wij naast motoren tevens andere gebreken aan uw boot kunnen repareren. Of het nu gaat om een eenvoudige vervanging of een grote reparatie: wij nemen de tijd om uw boot weer als nieuw af te leveren. In onze werkplaats is uw boot in goede handen voor een bootreparatie in Amsterdam.

Deskundige reparatie

Wie geniet er nu niet van een tochtje met de boot op z’n tijd? Het is echter onvermijdelijk dat een boot zo nu en dan toe is aan reparatie. Misschien vertoont de motor gebreken of breekt er iets af. Geen zorgen: bij Outboard Service Amsterdam is uw vaartuig in goede handen. Wij beschikken over ruim 30 jaar ervaring met binnen- en buitenboordmotorreparaties, alsook reparaties aan de boot zelf. Zo kunt u uw volledige boot laten repareren door een deskundige vakman.

Hebt u te maken met acute pech op het water? Dan staan wij voor u klaar. Wij zijn zo spoedig mogelijk bij u en zorgen dat u weer veilig aan wal komt. Vervolgens nemen wij desgewenst de bootreparatie op ons. Geen zorgen.

Onze complete service

Naast reparatie kunt u bij Outboard Service Amsterdam terecht voor onderhoud. Of u uw boot nu winterklaar wilt maken of slechts de buitenboordmotor toe is aan een grote beurt: u kunt altijd bij ons aankloppen voor grondig onderhoud. Wij houden gedurende het proces graag contact met u, zodat u weet wat u kunt verwachten. Dat is de allround service van Outboard Service Amsterdam.

Is het tijd voor reparatie van de buitenboordmotor of moet er een onderdeel vervangen worden? Bij Outboard Service Amsterdam kunt u terecht. Kom meer te weten over de mogelijkheden voor uw bootreparatie door te bellen naar tel. 020-6444474 of door een bericht te sturen via het contactformulier. Wij helpen u graag verder.